Tuinaanleg

Van grondbewerking en bestrating tot houtconstructies en de aanleg van een vijver, Engelsman Hoveniers heeft de vakkennis, de middelen en de mensen in huis om de aanleg van uw tuin perfect te realiseren. Naast tuinaanleg en groenvoorziening, verzorgen wij bijvoorbeeld ook parkeersystemen, het plaatsen van straatmeubilair, hekwerken en kunstwerken.

Volledige ontzorging

Wij verzorgen de volledige realisatie van uw tuin: het ontwerp, de aanleg en het onderhoud.

Moderne machines

Alle machines in eigen huis: van hoogwerkers tot automatische tegelleggers.

Groenkeur

Dankzij onze Groenkeur certificering, bent u als opdrachtgever verzekerd van kwaliteit.

Duurzaam

Wij gebruiken veelal elektrische machines en werken structureel aan het reduceren van CO2.

Tuinaanleg met eigen mensen en machines

Alle werkzaamheden worden uitgevoerd met onze eigen mensen en machines. Niets wordt uitbesteed, zo bent u nooit afhankelijk van anderen en hebben wij alles in eigen hand.

Al onze auto’s zijn uitgerust met de laatste apparatuur. Van hoogwerkers tot een automatische tegellegger, we hebben al het moderne gereedschap en de benodigde machines zelf in huis.

In het kader van duurzaamheid is zoveel mogelijk van ons gereedschap op accu, wat ook zorgt voor zo min mogelijk geluidsoverlast.

Bestrating en grondbewerking

Bestrating is een basiselement van elk tuinontwerp. Met oog voor detail bestraten wij elke tuin, terras en oprit, precies zoals de klant dat wilt. Van natuursteen tot betonproducten en in elk mogelijk straatverband, alles is mogelijk bij Engelsman Hoveniers.

Wij hebben voor elke situatie van grondbewerking het juiste materieel beschikbaar. Of het nu gaat om grondverbetering voor het aanbrengen van beplanting, standplaatsverbetering, drainage om wateroverlast problemen op te lossen of het graven van een vijver.

Constructies en vijveraanleg

Voor tuintimmerwerk heeft Engelsman Hoveniers haar eigen specialisten in huis. Zo maken wij bijvoorbeeld trappartijen, pergola’s, vlonders en tuinhuizen op maat. Met keuze uit allerlei verschillende houtsoorten, past de constructie altijd bij uw tuin.

Wilt u een natuurlijke of juist een strakke design vijver? Elke vijver vraagt om een aparte benadering, waarbij het belangrijk is de materialen en beplanting perfect op elkaar af te stemmen. Alleen de juiste vijvertechniek zorgt voor een kraakhelder resultaat.

Beregening

In samenwerking met onze leverancier Summerrain leggen wij een flexibel beregeningssysteem aan in uw tuin. Deze geruisloze en computergestuurde beregeningsinstallatie maakt het sproeien van uw tuin een stuk eenvoudiger.

Zo hoeft u geen tuinslangen meer uit- en op te rollen of regelmatig de sproeiers te verplaatsen. De tuin wordt automatisch besproeid, ook wanneer u niet thuis bent. Het bespaart u niet alleen tijd, maar ook geld doordat er geen onnodig water wordt gebruikt.

Bent u overtuigd?

Neem dan direct contact op!

Neem contact op

Onze andere diensten

Hieronder leest u onze visie en aanpak bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin. Wilt u dieper ingaan op uw specifieke wensen, neem dan direct contact met ons op.

Advies en ontwerp

Met meer dan 70 medewerkers hebben wij overal een expert voor in huis. Dankzij onze Groenkeur certificaten bent u altijd verzekerd van kwaliteit.

Lees verder

Onderhoud

Dankzij een goed opgesteld onderhoudsplan staat uw tuin er altijd verzorgd bij. Onze machines zijn veelal elektrisch voor zo min mogelijk overlast.

Lees verder

Boomverzorging

Onze boomspecialisten zijn opgeleid en gecertificeerd om iedere boom, op iedere plek te behandelen. Geen omkijken meer dankzij onze complete aanpak.

Lees verder

Neem contact op

Max. bestandsgrootte 2.5mb
Max. bestandsgrootte 2.5mb
Max. bestandsgrootte 2.5mb
Max. bestandsgrootte 2.5mb
Max. bestandsgrootte 2.5mb
Elke werkdag van 7:00 tot 17:00

Wij staan voor u klaar!

Bel direct

088 - 547 47 47

Of mail naar

info@engelsmanhoveniers.nl