Tuinonderhoud op maat

Het onderhoud van uw tuin is mogelijk op basis van een eenmalige afspraak of door het afsluiten van een vast onderhoudscontract. Zo ontzorgt Engelsman Hoverniers onder andere projectontwikkelaars, vastgoedbeheerders, woningbouwverenigingen, VVE’s, scholen en bedrijven. Door tijdens het tuinontwerp rekening te houden met het snoeiwerk, border en gazon onderhoud bent u verzekerd van een prachtige tuin.

Landelijk werkzaam

Wij werken voor een breed scala aan opdrachtgevers door heel het land.

Altijd verzorgd

Dankzij een goed opgesteld onderhoudsplan staat uw tuin er altijd verzorgd bij.

Groenkeur

Dankzij onze Groenkeur certificering, bent u als opdrachtgever verzekerd van kwaliteit.

Duurzaam

Wij gebruiken veelal elektrische machines en werken structureel aan het reduceren van CO2.

Volledige ontzorging van uw tuinonderhoud

Onderhoud van uw tuin is mogelijk op basis van een eenmalige afspraak of aan de hand van een vast onderhoudscontract. Met een duidelijke en goede aanpak, zijn wij snel klaar en worden de werkzaamheden uitgevoerd met zo min mogelijk overlast.

Om het voor gemeenten en beheerders nog eenvoudiger te maken, zetten onze medewerkers het direct in het systeem met GPS wanneer zij een scheef paaltje of bijvoorbeeld een verzonken stoeptegel tegenkomen. Dit wordt door ons direct geoffreerd en bij akkoord, direct uitgevoerd. Zo voorkomen wij ook klachten van uw huurders en bewoners.

Milieubewust tuinonderhoud

Engelsman Hoveniers vindt het milieu erg belangrijk. Al onze auto’s zijn uitgerust met de laatste apparatuur en wij maken zoveel mogelijk gebruik van gereedschap op accu’s. Wanneer brandstof wel nodig is, gebruiken wij de schonere variant: Aspen brandstof. Voor onkruidbestrijding maken wij gebruik van een heetwatermachine.

Naast het actief reduceren van de CO2, zorgen wij bijvoorbeeld ook voor meer leefruimte voor de bijen. Wij plaatsen de juiste planten in onze vaste planten borders en hebben eigen imkers in dienst.

24/7 Service

Om onze vaste klanten nog beter van dienst te zijn, hebben wij de mogelijkheid om van ons 24/7 servicedesk gebruik te maken. Het 24/7 servicedesk zorgt voor meer structuur en geeft u één aanspreekpunt tijdens het hele traject.

Zo ontvangt en behandelt het servicedesk uw order, houdt u op de hoogte wanneer het tuinonderhoud uitgevoerd wordt, neemt contact op met bijvoorbeeld de huurder, meldt het af wanneer de werkzaamheden zijn uitgevoerd, voegt foto’s aan het dossier toe en verzorgt de facturatie.

Winterdiensten

In de wintermaanden komt u vaak plotseling voor allerlei verrassingen te staan. Sneeuwval, gladheid en afgebroken takken en bladeren na een storm. Allemaal situaties die je niet kunt voorspellen en ook vallen binnen het tuinonderhoud.

Engelsman Hoveniers opereert landelijk en staat ook in de wintermaanden voor u klaar. Wij helpen u van gladheidbestrijding en sneeuwschuiven, tot het schoonmaken van uw terreinen en het leveren van volledig aangeklede kerstbomen voor bedrijven.

Bent u overtuigd?

Neem dan direct contact op!

Neem contact op

Onze andere diensten

Hieronder leest u onze visie en aanpak bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin. Wilt u dieper ingaan op uw specifieke wensen, neem dan direct contact met ons op.

Advies en ontwerp

Met meer dan 70 medewerkers hebben wij overal een expert voor in huis. Dankzij onze Groenkeur certificaten bent u altijd verzekerd van kwaliteit.

Lees verder

Aanleg

Wij verzorgen de volledige realisatie van uw tuin. Van hoogwerkers tot automatische tegelleggers, wij hebben alle machines in eigen huis.

Lees verder

Boomverzorging

Onze boomspecialisten zijn opgeleid en gecertificeerd om iedere boom, op iedere plek te behandelen. Geen omkijken meer dankzij onze complete aanpak.

Lees verder

Neem contact op

Max. bestandsgrootte 2.5mb
Max. bestandsgrootte 2.5mb
Max. bestandsgrootte 2.5mb
Max. bestandsgrootte 2.5mb
Max. bestandsgrootte 2.5mb
Elke werkdag van 7:00 tot 17:00

Wij staan voor u klaar!

Bel direct

088 - 547 47 47

Of mail naar

info@engelsmanhoveniers.nl