Krachten klimaatkrachtig gebundeld!

Na de ondertekening van de partnerverklaring was het officieel : Klimaatkrachtig Delfland en Engelsman Hoveniers B.V. zijn partners, de samenwerking is dan ook in volle gang:

In opdracht van woningbouwcorporatie HaagWonen realiseert Engelsman Hoveniers B.V. momenteel in Moerwijk, Den Haag-Zuid een groot klimaat-adaptief project.

De Engelsman advies groep heeft de ambitie van HaagWonen om klimaat-adaptief te innoveren vormgegeven en een coördinerende rol gespeeld in het realisatieproces. Simpel gezegd: Het regenwater van de daken wordt naar wadi’s geleid waar het regenwater in de bodem infiltreert.

Maar zoals zo vaak, zo simpel is het niet…

Het werk is het resultaat van nauwe samenwerking tussen HaagWonen en bewoners, Hoogheemraadschap Delfland, Universiteit Wageningen en de Gemeente Den Haag. Klimaat-adaptieve aanpassingen zullen in de toekomst een steeds belangrijkere rol gaan innemen in de inrichting van de buitenruimte.

Engelsman Hoveniers adviseert, ontwerpt en realiseert.

Ziet u voor eerdere samenwerking tussen Klimaatkrachtig Delfland en Engelsman Hoveniers B.V. dit referentieproject aan de Elboogstraat te Den Haag. Voor verdere samenwerking verwijzen wij graag naar dit gezamenlijk tot stand gebrachte tuinvlog , dat in het kader van de campagne '#Hetvergetenplantseizoen' werd opgenomen.

Neem contact op

Max. bestandsgrootte 2.5mb
Max. bestandsgrootte 2.5mb
Max. bestandsgrootte 2.5mb
Max. bestandsgrootte 2.5mb
Max. bestandsgrootte 2.5mb
Elke werkdag van 7:00 tot 17:00

Wij staan voor u klaar!

Bel direct

088 - 547 47 47

Of mail naar

info@engelsmanhoveniers.nl