Engelsman Hoveniers

Engelsman Hoveniers is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van groenvoorzieningen. Wij richten ons op de zakelijke markt, gemeenten, VVE’s en exclusieve projecten op de particuliere markt. Onze specialisten staan voor u klaar om de perfecte tuin te realiseren, waar u zorgeloos van kunt genieten.

Expertise in huis

Met meer dan 70 medewerkers hebben wij overal een expert voor in eigen huis.

Exclusieve projecten

Dankzij onze ervaring met de meest exclusieve projecten, wordt elke tuin een succes.

Groenkeur

Dankzij onze Groenkeur certificering, bent u als opdrachtgever verzekerd van kwaliteit.

Duurzaam

Wij gebruiken veelal elektrische machines en werken structureel aan het reduceren van CO2.

Volledige ontzorging

Iets dat wij op alle vlakken waar willen maken! Omdat wij alle expertises in eigen huis hebben, bent u nooit afhankelijk van anderen. Dankzij goed advies wordt niet alleen de aanleg veel eenvoudiger. Ook over het onderhoud wordt direct nagedacht.

Zo verzorgen wij de beregening van uw tuin en zorgen wij voor de juiste controles voor uw bomen. In de winter verzorgen wij de gladheidsbestrijding en naast de gebruikelijke diensten bieden wij u ook 24/7 service mogelijkheden.

Duurzaam

Wij proberen daarnaast het milieu zo min mogelijk te belasten. Wij gebruiken de CO2 prestatieladder als instrument om onszelf te stimuleren om CO2-bewust te handelen in onze bedrijfsvoering en bij de uitvoering van onze projecten.

Wij maken zoveel mogelijk gebruik van elektrische machines. Voor de machines die wel brandstof nodig hebben, gebruiken wij schonere Aspen brandstof. Daarnaast hebben wij heetwatermachines voor onkruidbestrijding en helpen onze eigen imkers de bijen een handje.

Neem contact op

Max. bestandsgrootte 2.5mb
Max. bestandsgrootte 2.5mb
Max. bestandsgrootte 2.5mb
Max. bestandsgrootte 2.5mb
Max. bestandsgrootte 2.5mb
Elke werkdag van 7:00 tot 17:00

Wij staan voor u klaar!

Bel direct

088 - 547 47 47

Of mail naar

info@engelsmanhoveniers.nl